• ۸۵۸۵ ۳۶۱۰ +۹۸
  • info@simakhan.ir
  • ۰۸:۳۰- ۱۵:۳۰
کارتخوان
SimaKhan

نکاتی که در استفاده از دستگاه پوز باید رعایت کنید

تاریخچه استفاده از دستگاه پوز در ایران خیلی قدیمی نیست. شاید استفاده همگانی آن به ده سال پیش برگردد. آن زمان که دستگاه پوز تازه جا پای خود را در فروشگاه‌ها باز کرده بود، یک سردرگمی خاصی بین مردم ایجاد شده بود. بسیاری از مردم برای راحت شدن از حمل

ادامه مطلب »
خودپرداز
SimaKhan

چه کسی مخترع دستگاه خودپرداز است؟

جیمز گودفلو (James Goodfellow) مخترعی اسکاتلندی بود که اولین دستگاه خودپرداز و اولین شماره شناسایی شخصی (Pin Code) را اختراع کرد؛ اما بر خلاف بسیاری از افرادی که در صنعت مالی درآمد بالایی دریافت می­کنند، او برای چنین اختراع بزرگی مبلغی جز ۱۰ پوند دریافت نکرد او نیز دستگاهی را اختراع کرد

ادامه مطلب »
کیوسک
SimaKhan

کیوسک های لمسی شارژری

تکنولوژی هیچ گاه متوقف نمی شود و شاید بنوعی نمیتوان برای آن سقفی تعیین کرد! چراکه تکنولوژی بر پایه سهولت، سرعت ، بهینه سازی و جذابیت بنا شده و تقریبا هیچکدام از این پارامترها محدودیتی ندارند؛ گویی قبل از آنکه ما جایی باشیم ، تکنولوژی از پیش آنجاست! در مقالات

ادامه مطلب »
کارتخوان
SimaKhan

۴ نکته طلایی برای بازاریابی دستگاه کارتخوان

دستگاه کارتخوان یکی از مهمترین ابزارها در کسب و کارهای امروزی به حساب می آید. تقریبا هر کسب و کاری از کارتخوان برای اخذ وجه از مشتری استفاده می کند و مشتریان هم ترجیح می دهند به جای به همراه داشتن وجه نقد، پول از کارت بانکی آنها کسر شود. هر

ادامه مطلب »
خودپرداز
SimaKhan

سرمایه گذاری بر روی خودپردازها به عنوان بهترین و بدون نقص ترین سرمایه گذاری

چرا سرمایه گذاری بر روی خودپردازها به عنوان بهترین سرمایه گذاری و بدون نقص ترین سرمایه گذاری در جهان شناخته شده است؟ پرفروش ترین خودپردازها قیمتی بین ۳۰ الی ۵۰ میلیون تومانی دارند به همین خاطر با سرمایه ۵۰ میلیون تومانی اگر در هر شغل و هر سرمایه گذاری که

ادامه مطلب »
کارتخوان
SimaKhan

کارتخوان و تاثیر آن بر مالیات اصناف

داشتن کارتخوان ثابت و بیسیم برای یه کسب و کار وسیله ای ضروریست و امروزه کسب و کاری نیست که از دستگاه کارتخوان استفاده نکند چون بیشتر نقل وانتقال مالی کشور برپایه بانک داری الکترونیکی است. اما سوالی که همه تجار و صاحبان کسب کارهای خرد و کلان با آن

ادامه مطلب »